perjantai 24. heinäkuuta 2009

Eka levy ja kirja


Silloin, kun Koop veti Claptonin biisin karsinnoissa, oli se "rakkautta ensi silmäyksellä". Kaveri iski heti kympillä ja tiesin, että tuosta tulee vielä jotain suurta. Koopin ääni (sekä laulu- että puhe-sellainen) ja se ihana englannin aksentti on niin sulattavaa - hymystä puhumattakaan, että periksi oli annettava heti kättelyssä. Asiaa ei ainakaan huonontanut se, että tajusin olevani "melkein sukua julkkikselle" tai ainakin tulevalle sellaiselle. Siitä saakka olen seurannut tiiviisti Koopin matkaa ensin Idolsissa ja sen jälkeenkin kaikissa mahdollisissa julkisen sanan medioissa. Ja onhan hän niin vietävän söpökin kaiken lisäksi. Joka ikinen viikko piti napata känny kouraan ja äänestää viimeistä päivää Koop kohti Idolsvoittoa. Ja tulihan se voitto - tietysti!


Heti levyn ja kirjan ilmestyttyä, ne piti hankkia omaankin hyllyyn. Kirja on luettu ja levy kuluu kovaa kyytiä soittimessa. Puhelimen soittoäänenä on - tietysti - Koopin biisi ja kaikki mahdolliset lehtileikkeet on otettu talteen, joita eteen on sattunut.

Nyt kun eka livekeikka- ja tapaaminenkin on vihdoin takana, alkaa olla ihan oikea "fanitusolo". Tuli henk.koht. todettua, että kaveri on ihan just niin ystävällinen, kohtelias ja rento, kuin mitä on julkisissa medioissa jo tullut todettuakin. Kauas ei ole omena puusta pudonnut - onneksi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti